De grote plannen van
proxy muizen

Beste klanten,

Voor diegenen die ons nog niet helemaal kennen, wij zijn Steven Van Aerschot en Chris Luyckx, zaakvoerders van jouw Delhaize Proxy Muizen. Wij staan op het punt om jouw buurtwinkel uit te breiden van 730 m2 naar 1100 m2 en de parking te vergroten tot 75 parkeerplaatsen. Deze uitbreiding doen we om jullie zowel naar comfort als assortiment nog beter te kunnen dienen. Na de afgelopen zeven jaar hebben we voldoende ervaring opgedaan om jullie een nog geschiktere winkel aan te bieden, die nog beter op de hedendaagse trends zal inspelen.

Om jullie al een tipje van de sluier te lichten zullen wij bijvoorbeeld met een externe partner werken die de beenhouwerij voor zijn rekening zal nemen. De voordelen die hier aan gebonden zijn zullen wij later nog toelichten (blijf ons volgen dus). Belangrijke informatie die we nu al willen meegeven is dat de eerste werken begin oktober zullen starten. Hierbij zal een eerste fase van de werken aan de parking aangevat worden. Op de foto kan je zien welk gedeelte eerst zal afgewerkt worden. Fase 2 zal later gebeuren als het werfverkeer voor de uitbreiding niet meer op de parking moet passeren. De uitbreiding van het gebouw zal begin november aanvatten en duurt tot einde januari. Als alles dan volgens schema verloopt dan zullen wij einde maart jouw vernieuwde Delhaize Proxy Muizen openen!

To be continued…

19/10/19

WEEKEND

Dit weekend is er even rust maar we geven graag nog een update.
Het eerste deel van de nieuwe parking begint al vorm te krijgen. Alsook de doorgang achteraan de parking die we zullen voorzien voor voetgangers/fietsers.

 

16/10/19

GRondwerken achterzijde winkel

Vandaag zijn ze begonnen aan de grondwerken aan de achterzijde van de winkel.

Er wordt tevens doorgewerkt aan de parking zodat het eerste deel van de parking binnenkort klaar is. Het tweede deel is voor op het einde van de verbouwingen (februari-maart), want nu hebben ze de doorgang nog nodig om naar de achterzijde te rijden.

15/10/19

Parking

Vandaag zijn we begonnen aan de parking! De hinder is deze ochtend wat erger dan voorzien maar er wordt stevig doorgewerkt om de parkeerplaatsen terug vrij te maken.

Spreek ons gerust aan mochten jullie meer informatie willen.

14/10/19

Verhuizen frigo's beenhouwerij

De eerste grote werken zijn een feit!

Onze frigo’s achteraan de winkel worden vooruitgeschoven opdat men binnenkort een valse wand kan bouwen. Hierdoor kan men de achtergevel verwijderen én kunnen wij onze winkel open houden.